Verschillende type oorbelletjes – Alle soorten op een rij - Staartjes en Strikjes

Verschillende type oorbelletjes – Alle soorten op een rij

Het vinden van geschikte kinderoorbellen kan nog best een uitdaging zijn. Want welke opties zijn er, en wat vindt de jonge dame zelf mooi? Het zijn allemaal zaken die van belang zijn bij het uitkiezen van een goed paar kinderoorbellen. Gelukkig kun je bij Staartjes en Strikjes kiezen uit verschillende type oorbelletjes. Er is voor ieder wat wils.

Vrolijke hangoorbellen voor kinderen, zilveren oorbellen met een vlindersluiting of toch oorbelletjes met een handige schroefsluiting? De keuze is aan jou. Alhoewel ieder type oorbel natuurlijk zo zijn eigen voordelen heeft, zijn alle oorbelletjes van Staartjes en Strikjes altijd veilig en eenvoudig in gebruik.

Ben jij benieuwd naar al onze verschillende soorten kinderoorbellen? Dan raden we je aan om het onderstaande artikel te lezen. Wij vertellen je hier namelijk alles wat je moet weten over onze unieke oorbellen. Hopelijk kan er op basis van deze blog een goede keuze worden gemaakt voor de beste kinderoorbelletjes voor jou!

Al onze zilveren kinderoorbellen op een rijtje

Onze oorbelletjes zijn gemaakt van hoogwaardig zilver. Wij hechten namelijk veel waarde aan een hoge kwaliteit. Liever huidvriendelijke oorbellen van andere materialen? Ook dat hebben wij in huis. Daarover vertellen we je later meer!

Laten we om te beginnen al onze zilveren kinderoorbellen eens op een rijtje gaan zetten. Op deze manier zal jij zeker een beter beeld krijgen van de verschillende opties. De keuze is namelijk ruim en er is dan ook voor ieder meisje een prachtige set oorbellen te vinden.

Zilveren kinderoorbellen met vlindersluiting

De meest bekende kinderoorbellen zijn zonder twijfel die met een vlindersluiting. De oorbellen hebben een recht stekertje die in het gaatje van het oor gaat, vervolgens wordt de oorbel gesloten met een vlinder dopje. Deze schuif je heel eenvoudig over het stekertje heen. Hierbij is het belangrijk dat je het dopje niet te nauw tegen het oorlelletje aandrukt. Dit kan namelijk voor ontstekingen zorgen. Laat dus altijd wat ruimte tussen het oor en de sluiting.

Deze oorbellen zijn voornamelijk populair door hun eenvoudige gebruik. Wil een jonge dame dus vaak van oorbelletjes wisselen? Dan zijn onze zilveren kinderoorbellen met vlindersluiting ideaal.

Zilveren kinderoorbellen met schroefsluiting

Een variatie op de vlindersluiting zijn onze zilveren kinderoorbellen met schroefsluiting. Deze sluiting draai je vast, waardoor de kans op het verliezen van de oorbel aanzienlijk wordt verkleind. Op deze manier kan de trotse eigenaar van de oorbelletjes onbezorgd spelen.

Ook jongere meisjes kunnen deze oorbellen zonder gevaar dragen. Wist je dat onze kinderoorbellen met schroefsluiting in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn. Ga je voor een diamantje, een hartjesvorm of een vrolijk bloemetje? Je vindt het allemaal in onze uitgebreide collectie.

Zilveren kinderoorbellen oorhangers brisure sluiting

Wellicht is de term je niet bekend, maar je zult onze oorhangers met brisure sluiting ongetwijfeld herkennen. Deze hangoorbellen voor kinderen bestaan uit een ringetje die door het oor gestoken moet worden, die vervolgens afsluit met een verende sluiting.

Onze oorbellen met brisure sluiting zijn dus ideaal voor iedere jonge dame die een paar prachtige hangoorbellen wel kan waarderen. Je kunt bij Staartjes&Strikjes bovendien kiezen uit een ongekend groot aanbod aan hangoorbellen voor kinderen. Van je favoriete dier tot de meest schattige vormpjes, onze oorbelletjes zijn stuk voor stuk uniek.

Zilveren kinderoorbellen creolen oorringen

Nog een uniek soort die wij in de collectie hebben zijn creolen oorringetjes. Deze ronde oorbelletjes zijn zonder twijfel grote favoriet onder vele jonge dames. Dit is natuurlijk vanwege onze ruime keuze aan diverse modellen creolen oorringetjes, maar ook het gebruiksgemak speelt een grote rol.

Je haalt het ringetje van de oorbel door het gaatje en klikt de oorbel vervolgens dicht, zo makkelijk kan het zijn. Handig voor meiden die hun oorbellen graag zelf in willen doen. Het zijn bovendien oorbelletjes die niet gauw kwijt zullen raken. Ideaal dus!

Zilveren kinderoorbellen met Franse haaksluiting

Als laatste bespreken we graag onze kinderoorbellen met Franse haaksluiting. Dit zijn oorbelletjes met een extra lang haakje. Deze haal je door het gaatjes en kun je vervolgens vasthaken zodat deze niet snel uit kan vallen.

De kinderoorbellen met Franse haaksluiting zijn voornamelijk geschikt voor de wat oudere meisjes. Bij ons vind je gelukkig voor iedere jonge dame een unieke oorbel. Onze oorbellen met Franse haaksluiting zijn voorzien van mooie diamantjes, wat ze ook erg geschikt maakt voor diverse gelegenheden.

Liever geen zilver?

Sommige meisjes kunnen minder goed tegen zilver of hebben zelfs een zilverallergie. Bij Staartjes en Strikjes hebben we daaraan gedacht. Wij bieden dan ook kinderoorbellen van andere materialen aan. Denk hierbij aan stalen kinderoorbellen en huidvriendelijke oorbellen die zijn gemaakt van hoogwaardig titanium of medical plastic.

Nieuwsgierig naar al onze huidvriendelijke kinderoorbellen? Bekijk onze collectie.

De allermooiste kinderoorbellen vind je bij Staartjes&Strikjes

Hopelijk heeft de bovenstaande lijst je een betere indruk gegeven van de diverse soorten kinderoorbelletjes. Zit jouw favoriete oorbel er ook tussen? Dan ben je bij Staartjes en Strikjes dus aan het juiste adres. Wij verkopen de mooiste zilveren kinderoorbellen, uitsluitend van de allerbeste kwaliteit. Met onze oorbelletjes kan ieder kind zich een prinses voelen.

In het geval van een zilverallergie, kun je bij ons ook kiezen voor andere soorten oorbelletjes. Zo hebben wij in onze collectie ook kinderoorbellen van staal, titanium en medical plastic. Er is dus echt voor ieder een geschikte oorbel te vinden.

Ben je benieuwd naar ons volledige assortiment? Je bekijkt het hier!