Privacy verklaring Staartjes en Strikjes

Januari 2018

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Algemene verordering gegevensbescherming (AVG).

Over ons

De website www.staartjesenstrikjes.nl wordt beheerd door Staartjes en Strikjes.

Staartjes en Strikjes is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp).

Onze gegevens zijn:
Staartjes en Strikjes.
Graafjansdijk A 145
4554 AK  Westdorpe

KvK: 61354295

Welke gegevens verzamelen we?
Wanneer jij je online aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ons contactformulier invult, een offerte aanvraagt of andere aanvragen doet voor een van onze diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer;
  • Straat en huisnummer;
  • Postcode en woonplaats.

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Als jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief, vragen we je naam en e-mailadres om de maandelijkse nieuwsbrief aan jou te sturen.
  • Wanneer jij ons contactformulier invult, vragen we jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer om jou van een reactie te kunnen voorzien.
  • Als jij een account aanmaakt, kunnen we jouw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres vragen.
  • Op moment dat jij een product bestelt in onze webwinkel, kunnen we jouw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en emailadres vragen. Deze gegevens zijn nodig om de bestelling te verzenden, een factuur op te maken en contact met jou te kunnen opnemen over je bestelling.
  • Op moment dat jij ervoor kiest om te betalen met Afterpay wordt gevraagd om een geboortedatum. Deze wordt enkel door Afterpay verwerkt en door ons ook niet opgeslagen.

Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als wij diensten voor je gaan uitvoeren. Wij verwerken jouw gegevens dus op grond van artikel 6 lid 1 sub a en sub b AVG.

Met wie delen we uw persoonsgegevens?

Mijnwebwinkel

De persoonsgegevens in uw account en de persoonsgegevens die verwerkt worden via ons contactformulier worden opgeslagen op de server van Mijnwebwinkel. Meer informatie over het beleid van Mijnwebwinkel vindt u hier: [https://www.mijnwebwinkel.nl/privacy-policy].

Mailchimp

Wij gebruiken Mailchimp om onze nieuwsbrieven te versturen. Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief zullen jouw gegevens opgeslagen worden op de servers van Mailchimp. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst gesloten met Mailchimp.

Doorgifte naar de Verenigde Staten

De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework.

Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp en de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Mailchimp vind je hier (engelstalig): https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij en onze verwerkers hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Door Mijnwebwinkel wordt standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding, ook op de pagina waar persoonsgegevens worden ingevuld. Andere beveiligingsmaatregelen die door Mijnwebwinkel worden gebruikt zijn: een geheimhoudingsplicht, logische toegangscontrole met sterke wachtwoorden en beveiliging van netwerkverbindingen via SSL/TLS.

Meer informatie over de beveiliging door Mailchimp vind je hier (engelstalig): https://mailchimp.com/about/security/.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Functionele cookies

Om het mogelijk te maken om producten te bestellen, gebruiken wij zogenaamde functionele cookies (Winkelwagen en Cookiekeuze). De Winkelwagen cookie onthoudt welke producten door u in uw winkelmand geplaatst zijn en maakt het mogelijk om de producten te bestellen. De Cookiekeuze cookie onthoudt of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van de cookies.

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden: [https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/] vinden.

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Om het delen van informatie via deze social media-kanalen mogelijk te maken, wordt de AddThis cookie geplaatst. Meer informatie over het privacybeleid van AddThis vindt u hier: [http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy].

Van de volgende social media-kanalen plaatst AddThis de buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

  • Instagram: [https://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=nl]
  • Pinterest: [https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy]\
  • Twitter: [https://twitter.com/privacy?lang=en]
  • Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]

Om het mogelijk te maken om gemakkelijk onze pagina te ‘liken’ of volgen op Facebook en Twitter plaatsen deze social media-kanalen cookies. Deze cookies zijn van Facebook en Twitter zelf afkomstig. Lees de privacyverklaringen van deze social-mediakanalen om te zien hoe zij omgaan met privacy.

Advertentiecookies

Met jouw toestemming worden, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google op jouw apparatuur geplaatst. Deze cookies (Adwords) zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. Deze cookies komen van Google. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/].

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Staartjesenstrikjes.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

Wanneer jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens binnen 3 maanden uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens die wij alleen gebruiken om te antwoorden op een bericht dat jij aan ons hebt gestuurd middels ons contactformulier, worden binnen 1 jaar na onze laatste correspondentie met jou verwijderd.

Omdat wij u gedurende een langere periode de mogelijkheid willen bieden om gepersonaliseerde producten te bestellen, bewaren wij uw account- en bestelgegevens voor een periode van maximaal 7 jaar.

De bovenstaande termijnen gelden, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren.  Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@staartjesenstrikjes.nl.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

© 2015 - 2018 Staartjes en Strikjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en diverse andere social media websites. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Meer informatie over ons privacybeleid kun je hier vinden: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/staartjes-en-strikjes/c-3211021/privacy-verklaring/